Boxspring Elegance vooraanzicht vlak
Boxspring Elegance vooraanzicht 8 vlaks
Boxspring Elegance hoofdbord

Bed in termijnen Elegance

Vanaf  89,15 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Verwen uzelf met het summum van slaapcomfort: de Boxspring Elegance

Transformeer uw slaapvertrek in een oase van ongekende weelde en comfort met onze Boxspring Elegance. Dit bed, vervaardigd met een oog voor detail, biedt een perfecte harmonie tussen ondersteuning en zachtheid, om u elke nacht te laten genieten van een verfrissende slaap.

Luxe binnen handbereik

Profiteer van onze unieke betalingsoptie en ervaar de luxe van een eersteklas slaapoplossing door uw Boxspring Elegance in 6 makkelijke termijnen te betalen, zonder verborgen kosten. Met prijzen vanaf €89,85 per maand wordt subliem slaapcomfort verrassend toegankelijk.

Geheel naar uw hand

Van compacte 90×200 cm tot royale 180×210 cm formaten, en beschikbaar in drie chique kleuropties: Antraciet, Beige, en Zwart, zorgt de Boxspring Elegance ervoor dat uw slaapkamer weerspiegelt wie u bent en naadloos aansluit bij uw decor.

Superieur slaapcomfort

De basis van de Boxspring Elegance bestaat uit een duurzaam houten frame, gecombineerd met een 7-zone pocketveringmatras en een luxe hybride schuimtopper die samen zorgen voor een optimale ondersteuning en drukverdeling de hele nacht door.

Gegarandeerde kwaliteit

Elke Boxspring Elegance is voorzien van een standaard fabrieksgarantie van één jaar, waardoor u verzekerd bent van een slimme investering in uw nachtrust.

Slaap in pure verfijning

Laat de Boxspring Elegance uw slaaproutine transformeren tot een weelderige hotelervaring, waar design, comfort en luxe samenkomen. Ontwaak elke dag opnieuw verkwikt in uw eigen verfijnde toevlucht.

Kies voor de Boxspring Elegance en maak van uw slaapkamer het summum van luxe. Plaats nu uw bestelling en geef uzelf het geschenk van de slaap die u altijd al gewenst heeft.

Kies uw afmeting

, , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw topmatras

, , ,