IS ER EEN BKR REGISTRATIE?

Bij ons kunt u met een gerust hart winkelen, want wij voeren geen BKR-registratie uit, noch doen wij een BKR-check. Dit betekent dat aankopen bij ons geen invloed hebben op uw kredietwaardigheid of zichtbaar zijn in het systeem van het Bureau Krediet Registratie. We begrijpen het belang van privacy en financiƫle vrijheid voor onze klanten en hebben daarom gekozen voor een beleid dat hieraan tegemoetkomt.

Ons doel is om het aankoopproces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het vinden van het perfecte product zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele langetermijngevolgen voor uw kredietstatus. We bieden verschillende betaalopties aan om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen, inclusief directe betaling, betaling in termijnen zonder BKR-toetsing, en andere flexibele betalingsmogelijkheden.

Mocht u vragen hebben over ons beleid of de beschikbare betaalmethoden, dan staat ons klantenserviceteam altijd klaar om u te helpen en te adviseren. We streven ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken.