Boxspring Space vooraanzicht
Boxspring Space vooraanzicht 8 vlaks
Boxspring space setting

Bed in termijnen space

Vanaf  124,15 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Verwelkom de revolutionaire Boxspring Space in je slaapkamer

Stap over op een slaapervaring die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel indrukwekkend is met onze nieuwste creatie, de Boxspring Space. Dit bed is niet alleen een blikvanger dankzij zijn moderne en strakke ontwerp, maar biedt ook een slimme oplossingsgerichte benadering met zijn uitgebreide opbergruimte. In een diep antraciet kleurenschema, mengt het zich naadloos met diverse interieurstijlen, waardoor je slaapkamer een upgrade krijgt in zowel stijl als comfort.

Een maat voor iedere behoefte

Beschikbaar in diverse maten, van het intieme 90×200 cm tot het ruime 180×210 cm formaat, past de Boxspring Space zich aan elke slaapbehoefte aan. De ingenieus ontworpen opbergruimte biedt een slimme oplossing voor het opslaan van overtollige items, waardoor je slaapkamer een oase van orde en rust wordt.

Luxe slapen, betaalbaar gemaakt

Met de Boxspring Space zet je een stap naar luxe slapen zonder je budget te overschrijden. Vanaf slechts 124 euro per maand, en met de optie om je aankoop over 6 termijnen te spreiden zonder bijkomende kosten, is het nooit eenvoudiger geweest om je droombed in huis te halen.

Design dat spreekt, comfort dat duurt

Elke lijn en elk detail van de Boxspring Space is ontworpen met het oog op minimalistische schoonheid en functionele elegantie. Dit bed is meer dan een meubelstuk; het is een belofte van herstellende rust in een stijlvol pakket.

Van bestelling tot slaapkamer, zonder oponthoud

We begrijpen dat je verlangt naar de upgrade die de Boxspring Space biedt. Daarom zorgen we voor een snelle levering, zodat je zonder lang te wachten kunt genieten van verbeterde nachtrust en stijl in je slaapkamer.

Neem de sprong met Boxspring Space

Met de Boxspring Space kies je voor een baanbrekende verandering in je slaapcomfort en interieurdesign. Perfect voor de hedendaagse consument die waarde hecht aan zowel vorm als functie. Bezoek nu onze website, maak je aankoop met een paar klikken en ontdek de slaaprevolutie die op je wacht.

Kies uw afmeting

, , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw topmatras

, , ,