Bed in termijnen cinema

Vanaf  140,85 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Beleef de Perfecte Combinatie van Luxe Slaapcomfort en Home Cinema met Boxspring Cinema

Stap binnen in de wereld van superieur slaapcomfort gekoppeld aan een ongekende entertainmentervaring met onze Boxspring Cinema. Dit staaltje innovatie in slaaptechnologie biedt een 7-zone pocketveringsmatras dat elke beweging volgt en ondersteunt voor een ongestoorde nachtrust. De geïntegreerde topper, naar keuze vervaardigd uit comfort-, koud-, of traagschuim, zorgt voor een persoonlijke touch in jouw zoektocht naar de perfecte slaaphouding.

Verkrijgbaar in elegante tinten van Antraciet, Beige en Zwart, vormt onze Boxspring Cinema een stijlvolle aanvulling op elke slaapkamer. Maar het is de verborgen tv-lift in het voetbord die de Boxspring Cinema onderscheidt van alle andere bedden. Jouw favoriete films en series zijn nu slechts een knopdruk verwijderd, terwijl je ontspant in het comfort van jouw eigen bed.

Ontworpen om iedereen aan te spreken die het summum van comfort niet wil opofferen voor entertainment – of vice versa. De Boxspring Cinema maakt van je slaapkamer een luxueus toevluchtsoord voor zowel ontspanning als amusement.

Met betaalbare betalingsopties die je toelaten om in 6 gemakkelijke termijnen te betalen, startend vanaf 140,85 euro, brengt de Boxspring Cinema luxe binnen handbereik. Verwen jezelf met de Boxspring Cinema en laat je slaapkamer evolueren naar een ultieme plek van comfort en plezier.

Hoogtepunten:

  • Geavanceerd 7-zone pocketveringsmatras met een topper naar keuze, voor de ultieme nachtrust.
  • Keuze uit drie chique kleuren die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.
  • Een unieke voetbord met tv-lift voor de ultieme film- en serie-ervaring vanuit je bed.
  • Toegankelijke luxe door flexibele betaalmogelijkheden.

Boxspring Cinema – Waar luxe comfort en cutting-edge entertainment samenkomen.

Kies uw afmeting

, , , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw kleur

, ,

Kies uw topmatras

, ,