Bed in termijnen electric

Vanaf  199,15 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ervaar de Revolutie in Slaapcomfort met Boxspring Electric

Welkom in de toekomst van nachtrust, waar de Boxspring Electric de standaard zet voor een slaapervaring die zowel luxueus als aanpasbaar is. Dit vooruitstrevende elektrische bed biedt het ultieme in comfort en gemak, met elektrisch verstelbare functies bij zowel het hoofd- als het voeteinde, waardoor je in elke gewenste houding kunt ontspannen of slapen.

De Boxspring Electric is niet zomaar een bed; het is een belichaming van geavanceerde slaaptechnologie. Voorzien van een 7-zone pocketveringmatras dat perfecte ondersteuning biedt, en een topmatras naar keuze uit comfort-, koud-, of traagschuim, garandeert het bed een nachtrust die precies op jouw lichaam is afgestemd.

Kies uit drie verfijnde kleuropties – Antraciet, Beige, en Zwart – om jouw slaapkamer moeiteloos te verfraaien. De Boxspring Electric gaat verder dan alleen comfort; het voegt een element van stijl en verfijning toe aan elke slaapruimte.

Perfect voor elke moderne slaper die zoekt naar een bed dat flexibiliteit met comfort combineert. Transformeer jouw slaapkamer in een haven van rust met de Boxspring Electric.

Deze boxspring is ontworpen om geavanceerd comfort betaalbaar te maken, met de mogelijkheid tot betaling in 6 gemakkelijke termijnen vanaf 199,15 euro. Ontdek de Boxspring Electric en laat je meevoeren naar een wereld waar comfort koning is.

Kenmerken:

  • Elektrisch verstelbare hoofd- en voeteinden voor het ultieme in comfort en aanpassingsvermogen.
  • Uitgerust met een 7-zone pocketveringmatras en een naar keuze aanpasbaar topmatras voor een gepersonaliseerde slaapervaring.
  • Beschikbaar in drie chique kleuren, passend bij elke interieurstijl.
  • Toegankelijke luxe met flexibele betalingsmogelijkheden, waardoor iedereen kan genieten van ongeëvenaard slaapcomfort.

Boxspring Electric – Een symfonie van comfort en stijl, ontworpen voor de slaap van de toekomst.

Kies uw afmeting

, , , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw kleur

, ,

Kies uw topmatras

, ,