Ruilen en retourneren

Alles over retourneren en garantie

Onverhoopt kan het voorkomen dat je een product wil retourneren. Je hebt de mogelijkheid om een product binnen 14 dagen te retourneren, tenzij anders staat vermeld. Let op: het product mag geen gebruikssporen bevatten en dient nog in de originele verpakking te zitten.

Meer concrete informatie over retourneren per productgroep lees je verder op deze pagina en vind je in de algemene voorwaarden.

Wens je een product te retourneren vragen we om de retour aan te melden in ons serviceportaal. Vergeet daarnaast niet het retourformulier compleet in te vullen en toe te voegen bij het product als je het retourneert. Anders nemen wij de retournering niet in behandeling.

Boxsprings

Bij Bed in termijnen betalen heeft u op boxsprings omruilgarantie. U mag dus omruilen indien Bed op afbetaling in gebreke is gebleken. Dit kan door bijvoorbeeld de verkeerde kleur geleverd te hebben of vanwege een beschadiging. Het artikel wordt geruild voor een vervangend artikel. U dient dit wel bij ons te melden binnen 48 uur.
Het is natuurlijk erg vervelend als u ontevreden bent over het ontvangen product. Wij streven ernaar uw problemen zo goed en snel mogelijk voor u op te lossen. Wilt u gebruik maken van garantie dan gelden er andere voorwaarden. Zo dient u uw klacht eerst per mail aan ons te communiceren met goede foto’s van de klacht. Klik hier om een klacht in te dienen. Hierop zullen wij contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen.

Kosten:
Boxsprings worden specifiek door u zelf samengesteld en deze worden dan ook speciaal op maat en kleurkeuze voor u gemaakt. Dit betekent dat u niet kosteloos kunt annuleren. Zijn de producten nog niet geleverd wanneer u wilt annuleren, dan rekenen wij hier 30% annuleringskosten voor. Bent u gebeld voor een leverafspraak of heeft u de bestelling al ontvangen wanneer u wilt annuleren, dan rekenen wij hier 50% annuleringskosten voor. Ook rekenen wij 150 euro voorrijkosten wanneer u dit op wil laten halen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten nog onbeslapen zijn en in de originele verpakking zitten. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening en bovendien zal 50% annuleringskosten in rekening worden gebracht indien na retour wordt over gegaan op annulering.

U kunt de boxspring ten alle tijden retourneren echter kunnen wij in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

– Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
– Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
– Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.
– Indien het aankoopbewijs niet aanwezig is.

Het retouradres is:
Stuartweg 37, 4131NH Vianen